INDR Conference 2024 - “Pushing Boundaries in Enhancement”

The International Network for Doping Research (INDR) afholder konference den 15. og 16. august 2024.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

torsdag 15. august 2024, kl. 08:00 - fredag 16. august 2024, kl. 16:00

Sted

Department of Public Health at Aarhus University, Denmark.

INDR deler og fremmer forskning om doping, menneskelig forbedring og anti-doping i deres bredeste kulturelle, sociale og politiske dimensioner. Konferencen har til formål at muliggøre åbne diskussioner om tværfaglig anti-dopingforskning for at informere sportsorganisationer og politiske organer om den nyeste forskning på området.

The 2024 INDR Conference vil køre under temaet: “Pushing Boundaries in Enhancement” og følger op på diskussionerne ved den sidste INDR-konference om fremtidige veje for anti-doping. Vi er særligt interesserede i indsendelser om tidligere, nuværende og fremtidige overvejelser om stofbrug og forbedring i en sportslig kontekst, der åbner nye perspektiver i forskningen, for eksempel om etiske spørgsmål, nye konkurrenceformater eller udfordringer for atleter.

Som i tidligere år inkluderer registreringsgebyret "book of abstracts", konferencemiddagen om fredagen, to frokoster og kaffe. Vi har en early bird-rabat, der er gyldig indtil 31. marts 2024.

Hvis du planlægger at præsentere ved konferencen, er du velkommen til at indsende et abstrakt via e-mail til krieger@ph.au.dk. Abstraktet må ikke være længere end 400 ord. Deadline for indsendelse af abstrakter er 31. maj 2024.

Spørgsmål vedrørende konferencen eller indsendelse af abstrakter skal rettes til Jörg Krieger (krieger@ph.au.dk) eller April Henning (a.henning@hw.ac.uk).

Læs mere på INDR website