Skal din ph.d.-grad have et innovationstvist?

Ph.d.-skolen på Health tilbyder i januar 2024 en ny to-dages workshop, hvor du som ph.d.-studerende får indsigt i processen fra viden til vare og mulighed for at afprøve sundhedsinnovation i praksis ved at løse en case fra medicinalindustrien. Der er få ledige pladser tilbage.

Den nye interdisciplinære innovationsworkshop er en del af Ph.d.-skolens erhvervsrettede indsats, der bygger bro mellem universitet og erhvervsliv og giver ph.d.-studerende mulighed for at snuse til en alternativ karrierevej. Foto: AU Foto

Tænker du nogle gange på, hvordan du gør din forskning til forretning, og hvad det kræver af forretningsforståelse og -udvikling at kommercialisere sin viden uden for universitetets mure?

Så er Ph.d.-skolens workshop ”Fill up your toolbox for future commercial research collaborations” måske et god sted at starte. Over to dage d. 17.-18. januar 2024 får du indblik i forretningsudvikling inden for sundhedsindustrien, og du lærer, hvordan man skaber sundhedsinnovation og finder frem til holdbare idéer, der løser et reelt sundhedsproblem.

Medicinalvirksomheden Roche stiller med en case, som du - i samarbejde med andre ph.d.-studerende med vidt forskellig baggrund og færdigheder, men med samme iværksætterlyst som dig selv – skal løse i løbet af workshoppen under kyndig vejledning fra kompetente undervisere.

Løsningen præsenterer du og dit team på PhD Day 2024 foran et ekspertpanel og andre interesserede. Præsentationen kan træde i stedet for din indsendelse af abstract og præsentation af egen forskning på PhD Day.

Læs meget mere om workshoppen på Ph.d.-skolens hjemmeside og tilmeld dig senest d. 30. oktober 2023.

Kontakt

Specialkonsulent Louise Nygaard Kristensen
Aarhus Universitet, Administrationscenter Health – Ph.d.-administrationen
Mobil: 20 77 20 63
Mail: lnk@au.dk